GARÁZSKAPU
KAPU AUTOMATIKA
IPARI KAPU
IPARI AUTOMATIKA
KAPU VASALAT
KAPU ALKATRÉSZEK
SZOLGÁLTATÁSAINK
A GYÁRTÓTÓL:

Ecotor garázskapu gyártás, hõszigetelt garázsajtó, szekcionált garázskapu, egyedi színû garázskapu, ipari kapu, automatika, kapunyitó, garázsnyitó, kaputechnika, távirányító, távadó, tolókapu, úszókapu görgõ, kapuvasalat, kapu zsanér, kapugörgõ, C profil, garázskapu alkatrészek, torziós rugó, felmérés, gyártás, telepítés, kapu szervíz, kapu karbantartás, Budapest, Pest megye, ingyenes árajánlat, garázskapu akció, garázsajtó akció, kapugörgõk,

 
IPARI REDÕNYKAPU - IPARI REDÕNYKAPUK
IPARI REDÕNYKAPUINKAT  a gyártásukhoz felhasznált kiváló minõségû anyagok, a kapuk megbízhatósága, valamint a kapuszerkezet egyszerûsége és gazdaságossága jellemzik.

MEGBÍZHATÓ ÉS RUGALMAS IPARI REDÕNYKAPU 

A MINIROL ipari redõnykapuk egyedülálló szerkezeti felépítésének köszönhetõen a karbantartási és az esetlegesen felmerülõ javítási költségek minimálisak. A kapulapok sérülése (pl. villástargoncával való belehajtás) esetén - egyszerûen és gyorsan - csak a sérült lamellákat kell kicserélni, amivel idõt és pénzt takaríthat meg.

ELEGÁNS IPARI REDÕNYKAPU

Az ipari redõnykapu épületének meghatározó eleme. A kínálatunkban ezért különbözõ színû és gazdag profilválasztékú lamellákból álló redõnykapukat talál. Többek között vásárolhat natúr alumínium, vagy ezüst színû horganyzott kivitelû kapukat. Ezen kívül a RAL színskála bármelyik színét alkalmazva is tudunk redõnykapukat szállítani.

A lamellaprofil választékunk rendkívül széles. A kapukhoz egyfalú hõszigetelés nélküli, vagy poliuretán habbal, polisztirénnel illetve kõgyapottal bélelt kétfalú lamellákat használunk. A lamellák külsõ lapja lehet acél, alumínium, vagy rozsdamentes acél.

MÛKÖDTETÉS

Az ipari redõnykapuk mûködtetésérõl csúcsminõségû oldalhajtás gondoskodik, illetve vésznyitás esetére kézi hajtókarral, vagy láncos mûködtetéssel is el van látva. A kapu vezérlése különbözõ mûködtetõ elemekkel végezhetõ el. A leggyakrabban alkalmazott mûködtetõ elemek a három nyomógombos kapcsolódoboz, a kulcsos kapcsoló, a zsinóros kapcsoló, a távirányító, a chip-vagy kártyaolvasó, a számbillentyûzet stb. 

GAZDASÁGOS ÜZEMELTETÉS

Az ipari redõnykapu a megrendelõ mûszaki specifikációja alapján készül el. Ennek megfelelõen optimális arányban tudjuk kombinálni a kapuk maximális terhelésére és nyitási gyakoriságára vonatkozó üzemeltetõi követelményeket. Standard kapuink esetében a 3. osztályba sorolt idõjárási hatásokkal számolunk (700 Pa). Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetõen az esetleges  pótalkatrészek árait is alacsony szinten tudjuk tartani. A lamellás kapulap kellõ mértékben rugalmas, így kevésbé érzékeny az esetleges deformációkra. Amennyiben valaki véletlenül nekihajt a kapunak, a lamellaprofilok meghajlanak, de a terhelés megszûnése után (a mûködést kedvezõtlenül befolyásoló deformációk nélkül) ismét felveszik eredeti alakjukat.

BIZTONSÁGOS IPARI REDÕNYKAPU


A MINIROL ipari redõnykapuk természetesen minden szempontból megfelelnek az üzemeltetési biztonságnak. A MINIROL redõnykapuk a EN13241-1 szabvány szerint (amennyiben erre szükség van) el vannak látva különbözõ biztonsági elemekkel is. Akadály érzékelése esetén a kapu mozgása azonnal leáll, megelõzve az esetleges sérüléseket vagy károkozásokat. Az ipari redõnykapu egyik legfontosabb biztonsági eleme az optoelektronikus érzékelõ sín. Az ipari kapukat opciósan figyelmeztetõ berendezésekkel (pl. figyelmeztetõ lámpa) és védelmi eszközökkel (pl. fotocellás vagy infravörös sorompókkal) is fel lehet szerelni.

MINIMÁLIS HELYSZÜKSÉGLET


A redõnykapuk ideális lamellageometriáinak köszönhetõen a feltekert kapu mérete a lehetõ legkisebb, így a kapu helyszükséglete abszolút minimális. Az ipari redõnykapukat ott is fel lehet szerelni, ahol más típusú kapuk már nem építhetõk be.

SEGÍTÜNK ÖNNEK A TERVEZÉSBEN

Figyelembe véve, hogy az ipari redõnykapuk olyan ipari objektumokba lesznek beépítve, amelyek esetében különbözõ mûszaki igényeknek, követelményeknek, mûködtetési módoknak kell eleget tenni, ezért a beruházó és a tervezõ minden egyedi igényét eleget téve, testreszabott kapukat kínálunk.

GARÁZSKAPU AKCIÓ

EGYEDI GARÁZSKAPU AKCIÓ
  GARÁZSAJTÓ AKCIÓ

VISZONTELADÓK

        BELÉPÉS >>>