GAR脕ZSKAPU
KAPU AUTOMATIKA
REMOOTIO ))
Gar谩zsnyit贸 motor
Tol贸kapu automatika
Ny铆l贸kapu automatika
Soromp贸k
Kieg茅sz铆t玫k
T谩vir谩ny铆t贸
R谩di贸vev玫
Alkatr茅szek
IPARI KAPU
IPARI AUTOMATIKA
KAPU VASALAT
KAPU ALKATR脡SZEK
SZOLG脕LTAT脕SAINK
A GY脕RT脫T脫L:

Ecotor garázskapu gyártás, h玫szigetelt garázsajtó, szekcionált garázskapu, egyedi szín没 garázskapu, ipari kapu, automatika, kapunyitó, garázsnyitó, kaputechnika, távirányító, távadó, tolókapu, úszókapu görg玫, kapuvasalat, kapu zsanér, kapugörg玫, C profil, garázskapu alkatrészek, torziós rugó, felmérés, gyártás, telepítés, kapu szervíz, kapu karbantartás, Budapest, Pest megye, ingyenes árajánlat, garázskapu akció, garázsajtó akció, kapugörg玫k,

 
REMOOTIO Bluetooth-Wifi-Internet kapunyit贸

Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal ellátott okos kapunyitó, mellyel okostelefonja segítségével bárhonnan nyithatja, zárhatja valamint ellen艖rizheti kapuját.

REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫
REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio bluetooth wifi kapunyit贸 doboz.jpg

• RAKTÁRON! Kattintson a b艖vebb info-ra!
• Egyszer疟 telepítés , magyar nyelv疟 leírás
• Könnyen kezelhet艖, személyre szabható applikáció
• Google Home, Amazon Alexa kompatibilitás
• Értesítések, kulcsmegosztások

REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio bluetooth wifi kapunyit贸 k茅p.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio kapcsolat.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio wifi bluetooth kapunyit贸 kiskapu.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio kapunyit贸 m茅ret.jpg
B艕VEBB INFO»

Bluetooth kapcsolat
A Remootio-ba épített Bluetooth chipnek köszönhet艖en kapuit akkor is irányíthatja, ha a Wi-Fi kapcsolat nem elérhet艖 a kapu közelében vagy ha éppen nincs internetszolgáltatás.

 

Otthoni WI-FI kapcsolat
A Remootio-hoz Wi-Fi-n keresztül is kapcsolódhat, így az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatja kapuit valamint lekérdezheti állapotukat (nyitott/zárt). Ebben a módban semmilyen adat nem megy keresztül az interneten.

 

Internet kapcsolat 
A Remootio-t az internetre csatlakoztatva a világon bárhonnan irányíthatja, valamint lekérdezheti a kapu állapotát. A Wi-Fi-re csatlakoztatást követ艖en a Remootio egyetlen gombnyomással az internetre csatlakoztatható.

 

Kompatibilis az Amazon Alexa valamint a Google Home okosotthon rendszerekkel
A Remootio kompatibilis Amazon Alexa valamint Google Home okosotthon rendszerekkel, így hangvezérléssel nyithatja, csukhatja illetve kérdezheti le kapui állapotát. Amennyiben a Remootio-t Google Home vagy Amazon Alexa rendszerrel szeretné használni, kérjük válassza a szenzoros változatot és telepítse az érzékel艖t, hogy az okosotthon rendszerek megfelel艖en m疟ködjenek a Remootioval.

 

Könny疟 kulcsmegosztás
Könnyedén megoszthat virtuális kulcsokat családjával, barátaival vagy éppen Airbnb vendégeivel QR kódként vagy egy link elküldésével (E-mailben, WhatsApp-on vagy bármilyen cseveg艖 programban). A Remootio értesítéseket tud küldeni, ha az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok (például gyermekei vagy éppen a kertész) kinyitották vagy becsukták a kaput. A megosztott kulcsok bármikor visszavonhatók, illetve a hozzáférést lehet korlátozni a hozzáférés módja szerint is (Bluetooth, Wi-Fi, Internet).

 

Automatikus nyitás
A Remootio-val lehet艖ség nyílik a kapuk közeledés hatására történ艖 automatikus nyitására, amennyiben ezt a funkciót bekapcsolja a Remootio applikációban. (Az automatikus nyitás az iBeacon illetve Geolocation technológiákat ötvözi, hogy minél tökéletesebbe felismerje, hogy mikor kell kinyitni a kaput). Ez a funkció jelenleg egyes Android rendszer疟 telefonokon (Android 10) nem elérhet艖.

 

Ellen艖rizze kapuja állapotát
Az applikációból bármikor könnyedén ellen艖rizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. (A funkció használatához a Remootio nyitásérzékel艖 telepítése szükséges).

 

Értesítések
Remootio a következ艖 esetekben küld Önnek értesítéseket:
- Az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok kinyitották vagy becsukták a kaput. (Például gyermeke hazaérkezett az iskolából, vagy a kertész becsukta a kaput).
- Valaki megnyomta a cseng艖t (amennyiben egy cseng艖 nyomógombot csatlakoztattak a Remootio eszközhöz.
- A kapu 5 percnél hosszabb ideig maradt nyitva.

 

Széles bemeneti feszültég tartomány
Annak érdekében, hogy a Remootio-t minél több kapuval kompatibilis legyen, úgy fejlesztették ki az elektronikát, hogy az minél szélesebb bemeneti feszültségszintet kezelni tudjon legyen szó egyen- vagy váltó áramról.
Egyenáram (AC): 6-36V (polaritás felcserélhet艖)
Váltóáram (DC): 12-24V
További követelmény az áramforrással szemben, hogy 500mA áramer艖sséget tudjon biztosítani bármely az adott feszültségszinten.
A legtöbb kapunyitó feszültségszintje beleesik a Remootio által kezelhet艖 tartományba, de amennyiben az Ön kapuja nem rendelkezik tápkimenettel, kérjük adja hozzá rendeléséhez a Remootio tápegységet vagy válasszon olyan csomagot, amely hálózati adaptert is tartalmaz.

 

Egyedi megjelenés疟, több nyelven is elérhet艖 applikáció
A Remootio applikációból könnyen átnevezheti kapuit, hozzáadhat fotót, valamint minden egyes kapuhoz külön megválaszthatja a háttérszínt, hogy minél könnyebben megtalálja az adott kapuhoz tartozó virtuális távirányítót.
Annak érdekében, hogy a Remootio minél több ember számára elérhet艖 és használható legyen, az applikáció több nyelven is elérhet艖 (magyar, angol, német, francia, spanyol, orosz).

 

Kompakt méret
Kis méretének köszönhet艖en (54*54*20mm) a Remootio szinte bárhol elfér, így megkönnyítve a telepítést.

 

Párhuzamosan m疟ködik a régi távirányítóval
Nem szükséges kidobni a régi távirányítót. A Remootio-t párhuzamosan be lehet kötni a meglev艖 tradícionális távirányító vev艖egységével, így a továbbiakban bármelyiket tudja használni.

 

Biztonság 
Kapunyitó eszközöknél különösen fontos szempont a biztonság, éppen ezért nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a Remootio biztonsági fejlesztésébe. Függetlenül attól, hogy Bluetooth-on, Wi-Fi-n vagy interneten keresztül kívánja irányítani a Remootiot, minden esetben 256-bites autorizált, két végpont között titkosított üzenetváltás történik az Ön telefonja és a Remootio eszköz között. Az applikációból az alábbi kapcsolódási módok közül választhat:

Bluetooth : ebben a módban a Remootio csak a Bluetooth-t használja. Semmilyen adat nem megy keresztül a Wi-Fi hálózaton.

Otthoni Wi-Fi hálózat: ebben a módban minden üzenet az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül megy. A Remootio semmilyen adatot nem juttat ki az internetre ebben a módban. A Remootio és a telefon közötti kommunikáció két végpont közötti 256 bites titkosítással ellátott üzenetekkel történik. A Remootio eszköz kizárólag 2.4GHz-es frekvencián m疟ködik, 5GHz-es frekvencián az eszköz nem m疟ködik!.

Internet : ebben a módban a Remootio az internetre kapcsolódik az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül. A kommunikáció a standard SSL kapcsolaton felül, 256 bit két végpont között titkosított üzenetekkel történik. Az internet kapcsolat a Remootio applikációból egy gombnyomással beállítható. Haladó felhasználóinknak pedig külön felületet biztosítunk a peer-to-peer kapcsolat egyéni beállítására is.

A kulcsok az els艖 setup során generálódnak és csak a Remootio eszközön illetve az admin telefonon vannak tárolva, sehol máshol. Még a setup folyamat is védett a hekkertámadások ellen. Úgynevezett 'Ephemeral Elliptic Curve Diffie-Hellman key exchange method'-ot használunk, amely kiegészítve a certificate hitelesítéssel és digitális aláírással ellenáll a lehallgató támadásoknak valamint az úgynevezett 'man-in-the-middle' támadásoknak. A Remootio, a legtöbb másik kapunyitóvan ellentétben nem felh艖 alapú, így biztonsága nem múlik egy harmadik félen (mint például egy sebezhet艖 felh艖 szolgáltató).
Amikor az okostelefon egy parancsot küld a Remootio-nak, egy egyedi matematikai problémát kap vissza, amelyet csak a setup során generált titkosítási kulccsal tud megoldani. Mivel ez a matematikai probléma mindig más és más, a nyitáshoz szükséges üzenetváltások mindig különböznek, így a Remootio védett az úgynevezett 'replay-attack'-okkal szemben, azaz hiába hallgatná le és játszaná vissza ugyenezeket az üzeneteket valaki, nem tudná átvenni az irányítást a Remootio felett.

 

Kompatibilitás
A Remootio kompatibilis a legtöbb kert- és garázskapunyitóval valamint elektromágneses zárakkal. A Remootio kimenete egy N.O. (Normally Open) relékimenet. Amennyiben az Ön meglév艖 kapuvezérl艖 elektronikájának van nyomógomb bemenete, akkor biztosan kompatibilis a Remootio-val. Ha nincs ilyen bemenet, akkor is lehet kompatibilis, kérjük ellen艖rizze vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 

Telepítés 
Mindössze egy csavarhúzóra, az okostelefonjára és egy Remootio-ra van szüksége a telepítéshez.

 

Kiegészít艖k
Válasszon az alábbi kiegészít艖k közül, hogy még teljeskör疟bbé tegye a Remootio-t

Cseng艖 gomb (vezetékes nyomógomb): csatlakoztassa meglev艖 cseng艖jét a Remootio-hoz és kapjon értesítéseket a csengetésekr艖l. (A meglev艖 cseng艖höz való csatlakoztatáshoz egy normál állapotban nyitott típusú cseng艖gomb szükséges).

Manuális nyitógomb (vezetékes nyomógomb): A Remootio appból ki- és bekapcsolható manuális nyitógomb segítségével beengedheti a futárt vagy éppen a bulira érkez艖 barátokat, majd amikor már nincs szükség rá, az applikációból egyszer疟en deaktiválhatja a nyitógombot. Nyitógombnak használhat bármilyen normál állapotban nyitott gombot.

Kapunyitás érzékel艖: A kapunyitás érzékel艖 segítségével bármikor ellen艖rizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. Helyezze a nyitásérzékel艖 vezetéknélküli részét a kapu mozgó részére és a vezetékes részt a kapu álló részére úgy, hogy teljesen zárt vagy teljesen nyitott állapotban az érzékel艖 két fele közel legyen egymáshoz (1-2cm). Az érzékel艖 elem nélkül m疟ködik.

Hálózati adapter: Amennyiben a Remootio-nak szükséges 6-36V DC vagy 12-24V AC nem áll rendelkezésre, vagy rendelkezésre áll de nem tudja teljesíteni az 500mA áramer艖sség kritériumot, kérjük adjon hozzá rendeléséhez egy Remootio adaptert.

GAR脕ZSKAPU AKCI脫

EGYEDI GARÁZSKAPU AKCIÓ
  GARÁZSAJTÓ AKCIÓ

VISZONTELAD脫K

        BELÉPÉS >>>