GAR脕ZSKAPU
KAPU AUTOMATIKA
REMOOTIO ))
Gar谩zsnyit贸 motor
Tol贸kapu automatika
Ny铆l贸kapu automatika
Soromp贸k
Kieg茅sz铆t玫k
T谩vir谩ny铆t贸
R谩di贸vev玫
Alkatr茅szek
IPARI KAPU
IPARI AUTOMATIKA
KAPU VASALAT
KAPU ALKATR脡SZEK
SZOLG脕LTAT脕SAINK
A GY脕RT脫T脫L:

Ecotor garázskapu gyártás, h玫szigetelt garázsajtó, szekcionált garázskapu, egyedi szín没 garázskapu, ipari kapu, automatika, kapunyitó, garázsnyitó, kaputechnika, távirányító, távadó, tolókapu, úszókapu görg玫, kapuvasalat, kapu zsanér, kapugörg玫, C profil, garázskapu alkatrészek, torziós rugó, felmérés, gyártás, telepítés, kapu szervíz, kapu karbantartás, Budapest, Pest megye, ingyenes árajánlat, garázskapu akció, garázsajtó akció, kapugörg玫k,

 
REMOOTIO Bluetooth-Wifi-Internet kapunyit贸

Wi-Fi-vel és Bluetooth-szal ellátott okos kapunyitó, mellyel okostelefonja segítségével bárhonnan nyithatja, zárhatja valamint ellen艖rizheti kapuját.

REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫
REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio bluetooth wifi kapunyit贸 doboz.jpg

• RAKTÁRON! Kattintson a b艖vebb info-ra!
• Egyszer疟 telepítés , magyar nyelv疟 leírás
• Könnyen kezelhet艖, személyre szabható applikáció
• Google Home, Amazon Alexa kompatibilitás
• Értesítések, kulcsmegosztások

REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio bluetooth wifi kapunyit贸 k茅p.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio kapcsolat.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio wifi bluetooth kapunyit贸 kiskapu.jpg REMOOTIO 3.0 BLUETOOTH/WIFI/INTERNET KAPUNYIT脫 - rimessa remootio kapunyit贸 m茅ret.jpg
B艕VEBB INFO»

Bluetooth kapcsolat
A Remootio-ba épített Bluetooth chipnek köszönhet艖en kapuit akkor is irányíthatja, ha a Wi-Fi kapcsolat nem elérhet艖 a kapu közelében vagy ha éppen nincs internetszolgáltatás.

 

Otthoni WI-FI kapcsolat
A Remootio-hoz Wi-Fi-n keresztül is kapcsolódhat, így az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül irányíthatja kapuit valamint lekérdezheti állapotukat (nyitott/zárt). Ebben a módban semmilyen adat nem megy keresztül az interneten.

 

Internet kapcsolat 
A Remootio-t az internetre csatlakoztatva a világon bárhonnan irányíthatja, valamint lekérdezheti a kapu állapotát. A Wi-Fi-re csatlakoztatást követ艖en a Remootio egyetlen gombnyomással az internetre csatlakoztatható.

 

Kompatibilis az Amazon Alexa valamint a Google Home okosotthon rendszerekkel
A Remootio kompatibilis Amazon Alexa valamint Google Home okosotthon rendszerekkel, így hangvezérléssel nyithatja, csukhatja illetve kérdezheti le kapui állapotát. Amennyiben a Remootio-t Google Home vagy Amazon Alexa rendszerrel szeretné használni, kérjük válassza a szenzoros változatot és telepítse az érzékel艖t, hogy az okosotthon rendszerek megfelel艖en m疟ködjenek a Remootioval.

 

Könny疟 kulcsmegosztás
Könnyedén megoszthat virtuális kulcsokat családjával, barátaival vagy éppen Airbnb vendégeivel QR kódként vagy egy link elküldésével (E-mailben, WhatsApp-on vagy bármilyen cseveg艖 programban). A Remootio értesítéseket tud küldeni, ha az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok (például gyermekei vagy éppen a kertész) kinyitották vagy becsukták a kaput. A megosztott kulcsok bármikor visszavonhatók, illetve a hozzáférést lehet korlátozni a hozzáférés módja szerint is (Bluetooth, Wi-Fi, Internet).

 

Automatikus nyitás
A Remootio-val lehet艖ség nyílik a kapuk közeledés hatására történ艖 automatikus nyitására, amennyiben ezt a funkciót bekapcsolja a Remootio applikációban. (Az automatikus nyitás az iBeacon illetve Geolocation technológiákat ötvözi, hogy minél tökéletesebbe felismerje, hogy mikor kell kinyitni a kaput). Ez a funkció jelenleg egyes Android rendszer疟 telefonokon (Android 10) nem elérhet艖.

 

Ellen艖rizze kapuja állapotát
Az applikációból bármikor könnyedén ellen艖rizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. (A funkció használatához a Remootio nyitásérzékel艖 telepítése szükséges).

 

Értesítések
Remootio a következ艖 esetekben küld Önnek értesítéseket:
- Az Ön által kiválasztott kulcstulajdonosok kinyitották vagy becsukták a kaput. (Például gyermeke hazaérkezett az iskolából, vagy a kertész becsukta a kaput).
- Valaki megnyomta a cseng艖t (amennyiben egy cseng艖 nyomógombot csatlakoztattak a Remootio eszközhöz.
- A kapu 5 percnél hosszabb ideig maradt nyitva.

 

Széles bemeneti feszültég tartomány
Annak érdekében, hogy a Remootio-t minél több kapuval kompatibilis legyen, úgy fejlesztették ki az elektronikát, hogy az minél szélesebb bemeneti feszültségszintet kezelni tudjon legyen szó egyen- vagy váltó áramról.
Egyenáram (AC): 6-36V (polaritás felcserélhet艖)
Váltóáram (DC): 12-24V
További követelmény az áramforrással szemben, hogy 500mA áramer艖sséget tudjon biztosítani bármely az adott feszültségszinten.
A legtöbb kapunyitó feszültségszintje beleesik a Remootio által kezelhet艖 tartományba, de amennyiben az Ön kapuja nem rendelkezik tápkimenettel, kérjük adja hozzá rendeléséhez a Remootio tápegységet vagy válasszon olyan csomagot, amely hálózati adaptert is tartalmaz.

 

Egyedi megjelenés疟, több nyelven is elérhet艖 applikáció
A Remootio applikációból könnyen átnevezheti kapuit, hozzáadhat fotót, valamint minden egyes kapuhoz külön megválaszthatja a háttérszínt, hogy minél könnyebben megtalálja az adott kapuhoz tartozó virtuális távirányítót.
Annak érdekében, hogy a Remootio minél több ember számára elérhet艖 és használható legyen, az applikáció több nyelven is elérhet艖 (magyar, angol, német, francia, spanyol, orosz).

 

Kompakt méret
Kis méretének köszönhet艖en (54*54*20mm) a Remootio szinte bárhol elfér, így megkönnyítve a telepítést.

 

Párhuzamosan m疟ködik a régi távirányítóval
Nem szükséges kidobni a régi távirányítót. A Remootio-t párhuzamosan be lehet kötni a meglev艖 tradícionális távirányító vev艖egységével, így a továbbiakban bármelyiket tudja használni.

 

Biztonság 
Kapunyitó eszközöknél különösen fontos szempont a biztonság, éppen ezért nagyon nagy hangsúlyt fektettünk a Remootio biztonsági fejlesztésébe. Függetlenül attól, hogy Bluetooth-on, Wi-Fi-n vagy interneten keresztül kívánja irányítani a Remootiot, minden esetben 256-bites autorizált, két végpont között titkosított üzenetváltás történik az Ön telefonja és a Remootio eszköz között. Az applikációból az alábbi kapcsolódási módok közül választhat:

Bluetooth : ebben a módban a Remootio csak a Bluetooth-t használja. Semmilyen adat nem megy keresztül a Wi-Fi hálózaton.

Otthoni Wi-Fi hálózat: ebben a módban minden üzenet az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül megy. A Remootio semmilyen adatot nem juttat ki az internetre ebben a módban. A Remootio és a telefon közötti kommunikáció két végpont közötti 256 bites titkosítással ellátott üzenetekkel történik. A Remootio eszköz kizárólag 2.4GHz-es frekvencián m疟ködik, 5GHz-es frekvencián az eszköz nem m疟ködik!.

Internet : ebben a módban a Remootio az internetre kapcsolódik az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül. A kommunikáció a standard SSL kapcsolaton felül, 256 bit két végpont között titkosított üzenetekkel történik. Az internet kapcsolat a Remootio applikációból egy gombnyomással beállítható. Haladó felhasználóinknak pedig külön felületet biztosítunk a peer-to-peer kapcsolat egyéni beállítására is.

A kulcsok az els艖 setup során generálódnak és csak a Remootio eszközön illetve az admin telefonon vannak tárolva, sehol máshol. Még a setup folyamat is védett a hekkertámadások ellen. Úgynevezett 'Ephemeral Elliptic Curve Diffie-Hellman key exchange method'-ot használunk, amely kiegészítve a certificate hitelesítéssel és digitális aláírással ellenáll a lehallgató támadásoknak valamint az úgynevezett 'man-in-the-middle' támadásoknak. A Remootio, a legtöbb másik kapunyitóvan ellentétben nem felh艖 alapú, így biztonsága nem múlik egy harmadik félen (mint például egy sebezhet艖 felh艖 szolgáltató).
Amikor az okostelefon egy parancsot küld a Remootio-nak, egy egyedi matematikai problémát kap vissza, amelyet csak a setup során generált titkosítási kulccsal tud megoldani. Mivel ez a matematikai probléma mindig más és más, a nyitáshoz szükséges üzenetváltások mindig különböznek, így a Remootio védett az úgynevezett 'replay-attack'-okkal szemben, azaz hiába hallgatná le és játszaná vissza ugyenezeket az üzeneteket valaki, nem tudná átvenni az irányítást a Remootio felett.

 

Kompatibilitás
A Remootio kompatibilis a legtöbb kert- és garázskapunyitóval valamint elektromágneses zárakkal. A Remootio kimenete egy N.O. (Normally Open) relékimenet. Amennyiben az Ön meglév艖 kapuvezérl艖 elektronikájának van nyomógomb bemenete, akkor biztosan kompatibilis a Remootio-val. Ha nincs ilyen bemenet, akkor is lehet kompatibilis, kérjük ellen艖rizze vagy lépjen velünk kapcsolatba.

 

Telepítés 
Mindössze egy csavarhúzóra, az okostelefonjára és egy Remootio-ra van szüksége a telepítéshez.

 

Kiegészít艖k
Válasszon az alábbi kiegészít艖k közül, hogy még teljeskör疟bbé tegye a Remootio-t

Cseng艖 gomb (vezetékes nyomógomb): csatlakoztassa meglev艖 cseng艖jét a Remootio-hoz és kapjon értesítéseket a csengetésekr艖l. (A meglev艖 cseng艖höz való csatlakoztatáshoz egy normál állapotban nyitott típusú cseng艖gomb szükséges).

Manuális nyitógomb (vezetékes nyomógomb): A Remootio appból ki- és bekapcsolható manuális nyitógomb segítségével beengedheti a futárt vagy éppen a bulira érkez艖 barátokat, majd amikor már nincs szükség rá, az applikációból egyszer疟en deaktiválhatja a nyitógombot. Nyitógombnak használhat bármilyen normál állapotban nyitott gombot.

Kapunyitás érzékel艖: A kapunyitás érzékel艖 segítségével bármikor ellen艖rizheti, hogy nyitva maradt-e a kapu. Helyezze a nyitásérzékel艖 vezetéknélküli részét a kapu mozgó részére és a vezetékes részt a kapu álló részére úgy, hogy teljesen zárt vagy teljesen nyitott állapotban az érzékel艖 két fele közel legyen egymáshoz (1-2cm). Az érzékel艖 elem nélkül m疟ködik.

Hálózati adapter: Amennyiben a Remootio-nak szükséges 6-36V DC vagy 12-24V AC nem áll rendelkezésre, vagy rendelkezésre áll de nem tudja teljesíteni az 500mA áramer艖sség kritériumot, kérjük adjon hozzá rendeléséhez egy Remootio adaptert.