GARÁZSKAPU
Garázskapu típusaink
Kiegészítõk, extrák
Beépítési méretek
Mûszaki adatok
Árajánlat kérés
KAPU AUTOMATIKA
IPARI KAPU
IPARI AUTOMATIKA
KAPU VASALAT
KAPU ALKATRÉSZEK
SZOLGÁLTATÁSAINK
A GYÁRTÓTÓL:

Ecotor garázskapu gyártás, hõszigetelt garázsajtó, szekcionált garázskapu, egyedi színû garázskapu, ipari kapu, automatika, kapunyitó, garázsnyitó, kaputechnika, távirányító, távadó, tolókapu, úszókapu görgõ, kapuvasalat, kapu zsanér, kapugörgõ, C profil, garázskapu alkatrészek, torziós rugó, felmérés, gyártás, telepítés, kapu szervíz, kapu karbantartás, Budapest, Pest megye, ingyenes árajánlat, garázskapu akció, garázsajtó akció, kapugörgõk,

 
Garázskapu Méretek - Helyigények - Beépítési Méretek

A garázsajtó épülete legnagyobb nyílászárója ( egy átlagos kapu súlya elérheti a 150 kg-ot is). Szerelése, automatizálása szaktudást igényel. A helytelenül összeszerelt garázsajtó akár le is szakadhat! Ezért a helyszíni telepítést mindenképpen szakemberrel végeztesse el! Így Ön nyugodt lehet, hogy a kiválasztott ajtó üzembiztosan és balesetmentesen fog üzemelni.

MEKKORA GARÁZSKAPUM LEGYEN?

SZÉLESSÉG:
Amennyiben egy gépkocsi beállására van lehetõség úgy a nyílás szélességét 250-275 cm szélességre érdemes tervezni (átlagos személygépkocsik szélessége tükörtõl tükörig ~ 190-200 cm) Duplabeállós garázs esetén 450-500 cm szélességben lehet gondolkodni, függõen a helyszín adta lehetõségektõl.

MAGASSÁG:
A magassági méret kiválasztásakor vegye figyelembe meglévõ vagy a jövõben megvásárolandó gépjármûve magasságát, illetve annak esetleges antennáját, az utólag felszerelhetõ tetõcsomagtartókat, síboxokat, tetõléceket. Érdemes a garázskapu nyílás magasságát a gyári méretekhez igazítani.
Gyári magasságaink (mm): 1850, 2020, 2130, 2240, 2350, 2460, 2520, 2630, 2740, 2850, 2960 mm
A nyílás magasságának meghatározásánál vegyük figyelembe, hogy a kapu elfordulásához alaphelyzetben a nyílás felett még a mennyezetig 220 mm szükséges!

EGY DARAB SZÉLES GARÁZSAJTÓ VAGY KÉT DARAB KISEBB GARÁZSKAPU?

Természetesen ez befolyásolhatja a ház kinézetét, megjelenését, anyagai szempontból azonban az egy darab széles garázskapuval jelentõs összegeket tud megtakarítani. A széles kapu fajlagos költsége is alacsonyabb a kisebbhez képest, nem beszélve a két keskeny kapu esetén szükséges két automatikáról , valamint dupla szerelési díjról.

MENNYI HELY SZÜKSÉGES A BEÉPÍTÉSHEZ?

Szekcionált garázskapuink a nyílás belsõ oldalára vannak felszerelve. Leegyszerûsítve a nyílás jobb és baloldalán 10-12 cm szükséges, a nyílás felett pedig 22 cm. A pontos adatok függnek a kapu vasalattípusától:

VASALAT TÍPUSA

OLDALSÓ HELYIGÉNY

FELSÕ HELYIGÉNY

RS200 normál, duplasínes vasalat

min 100 mm

min 220 mm

RS350 egyíves vasalat

min 120 mm

min 350 mm

RS70 alacsonyító, duplasínes vasalat (FELÁRAS!)

min 120 mm

min 120 mm

 HOVA SZERELHETÕ A SZEKCIONÁLT GARÁZSAJTÓ?

Alaphelyzetben a nyílás mögé szerelendõ. Olyan helyszíneken, ahol a garázsnak kifutó oldalfalai és/vagy kifutó födémje van, a kapu beépítéséhez a nyílás beszûkítése szükséges, hogy létrehozzuk a szerelési felületeket.

ECOTOR SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU BEÉPÍTÉSI MÉRETEK - HELYIGÉNY
GARÁZSKAPU AKCIÓ

EGYEDI GARÁZSKAPU AKCIÓ
  GARÁZSAJTÓ AKCIÓ

VISZONTELADÓK

        BELÉPÉS >>>